Jótékonysági bál a Báthory Anna Református Általános Iskolában

„Nem az a fontos, mennyit adunk, hanem az, hogy ezt mekkora szeretettel tesszük.” (Teréz anya)

A Báthory Anna Református Általános Iskola Alapítványi bálját 2017. november 11-én rendezte meg iskolánk, amely a báli szezon talán egyik legszínvonalasabb rendezvénye is egyben. Az intézmény tornaterme adott otthont a rangos eseménynek, ahol nagyon sok vendég tisztelt meg bennünket jelenlétével, hogy segítse és támogassa a „Gyermekeinkért, egy szebb világért” Alapítványunkat.

A bál bevételét tanulóink versenyeztetésére, iskolai taneszközök beszerzésére, technikai eszközök korszerűsítésére, kirándulások támogatására, udvari játékok, sporteszközök vásárlására fordítjuk.

Az est résztvevőit Sivadóné Cselenyák Dóra igazgató asszony, dr. Báthori Gábor gondnok úr, majd nagytiszteletű Fazakas Ferenc Sándor református lelkipásztor köszöntötte. A megnyitó zenés műsorral folytatódott, amelyet iskolánk lelkes tanulói, valamint pedagógusai remek előadásában élvezhettünk.

Az intézményünket nyírbátori szervezetek, cégek, egyesületek, magánszemélyek támogatták tombolaajándékaikkal. A vendégek a Márton-napi vacsora után a Polip Music Band remek zenéjére táncolhattak. A fergeteges hangulatot a hajnalig tartó jókedv is bizonyította.

Minden perc ezer és ezer lehetőséget nyújt arra, hogy a jóra, a szépre, a nemesre, a minket gazdagítóra használjuk fel. Csak szív és nyitott szem kell hozzá… A bál a jótékony felajánlások mellett az összetartozás élményével, közös-ségerősítő szerepével gazdagított minket.

Köszönjük a résztvevőknek és a támogatóknak egyaránt, hogy adományaikkal hozzájárultak a bál sikeréhez.

Nagy Bernadett
magyar-német szakos tanár

0 válaszok

Szóljon hozzá Ön is!

Véleménye vagy kérdése van? Beszélgetne velünk?
Írjon bátran, és válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?