Krisztusra hangolva

2017. december 16-án, szombaton immár 6. alkalommal rendezték meg a keresztyén „Krisztusra hangolva” zenés dicsőítő napot Nagyváradon.  Egészen 11-től hallgathattunk Istent dicsérő énekeket, és dicsőíthettük Istent 5 óráig. Több ifjúsági zenekar is fellépett a keresztyén „zenefesztiválon”.

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dicsőítő csapata zárta le a napot. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes elbűvölte a közönséget, és óriási hangulatot csinált a nap végére. Ezalatt az egy nap alatt a fiatalok az énekléssel lelkileg feltöltődhettek, és a program alatt az érdeklődők kézművesedhettek is, lehetőség volt könyvvásárlásra, vagy akár beszélgethettek egy kávé, tea mellett baráti hangulatban.

A nyírbátori református ifjúsági csoportunk már másodjára vesz részt az alkalmon. A „kis csapat” már pénteken elindult, ugyanis az estét a pusztaújlaki református parókián töltöttük, az ottani ifisekkel.

Este nagyon sokáig fent maradtunk, ugyanis egy játék keretében Tiszteletes úrral érdekes témákról beszélgethettünk, és azokat Istenhez kapcsoltuk.

Hazafelé jövet megálltunk a csodálatos fényekben pompázó nagyváradi fő-téren.

Hatházi Gréta
ifjúsági csoport tagja

0 válaszok

Szóljon hozzá Ön is!

Véleménye vagy kérdése van? Beszélgetne velünk?
Írjon bátran, és válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?